Aquest Nadal torna el Pessebre Vivent teatralitzat!

14 des 2021

Les representacions es duran a terme el 18 i 19 de desembre i les entrades es podran adquirir anticipadament a l’Oficina de Turisme o a taquilla el mateix dia de l’esdeveniment.

Una de les activitats nadalenques més nostrades arreu de Catalunya durant l’època nadalenca és l’escenificació de pessebres vivents. I des de fa alguns anys, el Grup de Teatre Mutis és l’encarregat d’organitzar cada Nadal pels carrers del municipi les representacions del Pessebre Vivent teatralitzat de Begur.

Enguany, després de l’aturada forçosa de l’any passat a causa de la pandèmia de Covid-19 i de les restriccions decretades per les autoritats sanitàries, l’esdeveniment torna a la vila amb més ganes que mai! Les escenificacions –que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament i Bakanards- tindran lloc els dies 18 i 19 de desembre.

Durant tot el cap de setmana hi haurà representacions en horari de 18 a 20 h, amb sortides cada 5 minuts de grups d’un màxim de 25 persones des de la plaça de la Vila. L’aforament per als espectacles és limitat, l’ús de la mascareta serà obligatori i el preu és de 6€ per persona. Les entrades es poden adquirir anticipadament a l’Oficina de Turisme de Begur o a taquilla el mateix dia del Pessebre Vivent.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 972 62 45 20, consultar el web www.visitbegur.cat o enviar un correu electrònic a l’adreça turisme@begur.cat.


Categories: Festes