Aquesta Setmana Santa el MICFootball torna a Begur

05 abr 2023

Del 5 al 8 d’abril el camp municipal de futbol acollirà prop d’una vintena de partits d’aquest prestigiós torneig internacional de futbol base. A la competició, a més, també hi prendrà part la Fundació Esportiva Begur.

Aquest 2023 torna el MICFootball (MIC-Mediterranean International Cup) de la mà de l’Agrupació Esportiva MIC Football. I ho fa amb Begur com una de les protagonistes.

I és que el nostre poble serà novament una de les seus -com ja ho és des del 2001- d’aquest prestigiós torneig internacional de futbol base que se celebra durant la Setmana Santa a diverses poblacions de les comarques gironines. Un esdeveniment esportiu que enguany comptarà amb l’assistència de més de 300 equips de diferents països i més de 6.000 participants que es repartiran en nou categories (des de l’U12 fins a l’U20, entre futbol base masculí i femení).

En el cas de Begur els partits del MICFootball 2023 es disputaran al camp municipal de futbol, que del 5 al 8 d’abril acollirà prop d’una vintena d’enfrontaments de la categoria U-14; entre ells, d’equips com la Fundació Esportiva Begur, Manchester United, Juventus FC, La Surf, FC Sarrià de Ter, SPVGG Oberrad 05, Cañada Blanch FC, CF Peralada, Kitchee, CF Sant Feliu de Guíxols, CF Base Llagostera, BCN Sports Academy 1 i 2, Català FC Puerto Rico, CE Sant Ignasi, LaLiga HPC UAE, Cerdanyola FC, FB Montcada i Racing Sarrià.

Per a més informació sobre el MICFootball 2023 podeu consultar aquest enllaç.

 


Categories: Esports