Aquesta tardor torna la Fira de la Castanyera de Begur i la Festa de la Castanyada d’Esclanyà

26 oct 2021

Del 26 d’octubre al 6 de novembre les places i carrers s’ompliran de diferents propostes per a tota la família per a celebrar una de les festes tradicionals més esperades del municipi.

La regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament i la Comissió de Festes d’Esclanyà organitzen aquest 2021 una nova edició de la Fira de la Castanyera de Begur i de la Festa de la Castanyada d’Esclanyà.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica i Turisme, fa una crida a la participació i explica que “després d’un darrer any molt complicat que ens va obligar a ajornar alguns dels esdeveniments més importants del poble, enguany comencem a recuperar certa normalitat amb propostes com aquesta que són cabdals per a seguir revitalitzant i dinamitzant l’activitat social, cultural i econòmica de la vila”. 

Del 26 d’octubre a l’1 de novembre vine a gaudir de la Fira de la Castanyera de Begur

La Fira de la Castanyera de Begur oferirà al llarg d’una setmana, del 26 d’octubre a l’1 de novembre, prop d’una trentena de propostes dirigides a tota la família en espais com la Biblioteca Salvador Raurich, el Cinema Casino, la plaça de l’Església, el carrer Sant Pere, la plaça Lluís Esteva i Cruañas, la Sala d’Exposicions i el carrer Boadella.

El programa d’activitats de la Fira de la Castanyera de Begur es pot consultar en aquest enllaç i inclou grans novetats com l’Escape Room La Castanyera de Begur (les entrades s’han de reservar al web www.visitbegur.cat) i propostes com hores del conte, tallers, sessions de cinema, fira d’artesans, activitats infantils, túnels del terror, una castanyada popular o l’entrega de premis del Concurs de Cartells de la Fira de la Castanyera 2021.

El poble d’Esclanyà allarga l’activitat festiva fins al 6 de novembre

En paral·lel a la Fira de la Castanyera de Begur, el dissabte 6 de novembre també se celebrarà a Esclanyà la Festa de la Castanyada, organitzada per la Comissió de Festes d’Esclanyà. En aquest cas, l’organització ha previst jocs tradicionals de fusta i un espectacle d’animació a la Sala Polivalent.

Exposició del Concurs de Cartells de la Fira de la Castanyera 2021

Finalment, també cal destacar que la Sala d’Exposicions acollirà una mostra amb les obres del Concurs de Cartells de la Fira de la Castanyera 2021 creades pels alumnes de les escoles Doctor Arruga i Olivar Vell. L’exposició es podrà visitar el dimecres, de 10 a 12 h; i de dimecres a dissabte, de 16 a 20 h (excepte els festius).