Arrenca la temporada 2021 a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles

03 feb 2021

Des d’aquest mes de febrer i fins a finals d’any l’equipament acollirà un total de 17 mostres artístiques.

La mostra del tercer Concurs de Fotografia del Club Nàutic Aiguablava donarà el tret de sortida el 3 de febrer al cicle anual d’exposicions a les Escoles Velles d’aquest any 2021. Enguany l’Ajuntament de Begur ha programat a l’equipament un total de 17 projectes artístics des del mes de febrer fins al desembre dirigits a tota la ciutadania.

Les diferents exposicions es podran visitar els dimecres (de 10 a 13 h i de 15.30 a 20 h) i de dijous a dissabte (de 15.30 a 20 h) amb totes les mesures de seguretat i restriccions vigents per tal de prevenir el contagi i la propagació de la Covid-19. Els dies festius, en canvi, les Escoles Velles (c/ Bonaventura Carreras, 11) restaran tancades. Així, entre les prop de 20 propostes que s’hi duran a terme hi ha, entre d’altres, el 36è Concurs d’Arts Plàstiques de Begur o el 15è Concurs de Fotografia de Begur Josep Carreras.

La programació d’exposicions es pot consultar a través del següent enllaç.

Vine a visitar l’exposició del Concurs de Fotografia del Club Nàutic Aiguablava

Del 3 al 27 de febrer la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles acollirà la mostra amb les imatges de la tercera edició del Concurs de Fotografia impulsat pel Club Nàutic Aiguablava. El certamen va comptar amb un total de 24 instantànies participants sota la temàtica “La natura no s’atura” i el veredicte del jurat va ser el següent:

. 1r premi: Ana Casanovas

. 2n premi: Ana Casanovas

. 3r premi: Josep Maria Palou

. 4t premi: Adriana Llach

 


Categories: CulturaExposicions