Arrenca una nova temporada d’exposicions a les Escoles Velles

03 feb 2020

Del 5 de febrer fins al 18 de desembre l’equipament acollirà un total de 18 mostres artístiques.

La mostra “Els jardins indians” donarà el tret de sortida el 5 de febrer al cicle anual d’exposicions a les Escoles Velles d’aquest any 2020. Enguany l’Ajuntament de Begur ha programat a l’equipament un total de 18 projectes artístics des del mes de febrer fins al 18 de desembre dirigits a tota la ciutadania.

Les diferents exposicions es podran visitar els dimecres (de 10 h a 13 h i de 15.30 h a 20 h) i de dijous a dissabte (de 15.30 h a 20 h). Els dies festius, en canvi, les Escoles Velles (c/ Bonaventura Carreras, 11) restaran tancades.

Durant l’hivern, temporada d’inici del cicle d’exposicions, els veïns i veïnes podran gaudir d’un total de dos projectes: l’exposicióEls jardins indians” (del 5 al 29 de febrer), dedicada a la darrera edició de la Fira d’Indians de Begur; i l’exposició amb les fotografies que han pres part del segon Concurs de Fotografia del Club Nàutic Aiguablava (del 4 al 28 de març), que en la seva darrera –i primera- edició va atorgar a Josep Maria Palou el primer premi del certamen per davant de Mercedes Domingo i Isabel Muiños.

 


Categories: Cultura