Arrenquen les activitats lúdico-culturals de la Campanya Gastronòmica del Peix de Roca

14 mai 2021

Fins al 6 de juny s’ofereixen menús culinaris amb el peix de roca com a gran protagonista i diferents propostes per a tots els públics.

La 22a edició de la Campanya Gastronòmica del Peix de Roca de Begur encara aquest proper cap de setmana una nova cita destacada en el seu calendari. I és que aquest diumenge 16 de maig arrencarà el programa d’activitats lúdiques i culturals que enguany nodreixen el projecte amb l’objectiu de fer arribar a tota la població, grans i petits, l’essència i l’esperit d’aquest icònic esdeveniment.

Així, l’encarregat d’obrir boca serà l’Esplai Autèntic Begur, que enguany commemora el seu cinquè aniversari, i que organitzarà a Sa Riera, a les 11 h, el taller infantil “Pintem pedres del Peix de Roca”.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica i Turisme, convida la població a prendre part activament de les diferents propostes que se celebraran al llarg de les pròximes setmanes i destaca que “la campanya ens brinda la plataforma perfecta per a donar el tret de sortida a la temporada turística d’estiu a casa nostra i poder implicar a tots els veïns i veïnes en un esdeveniment que no només és un homenatge a tots els nostres cuiners i restaurants, sinó també un agraïment a totes aquelles persones que fan possible que Begur sigui una destinació turística de referència”.

El taller infantil d’aquest diumenge es complementarà, del 22 al 24 de maig, amb un maridatge entre cinema i gastronomia en un cap de setmana de cinema gastronòmic de la mà del Cinema Casino. Al llarg d’aquests tres dies es podrà visualitzar la pel·lícula de temàtica gastronòmica “El cocinero de los últimos deseos”.

I el cap de setmana del 28 al 30 de maig la Campanya Gastronòmica del Peix de Roca coincidirà amb el “Begur en flor”, organitzat per l’Associació de Comerç i Turisme de Begur. Durant tot el cap de setmana el poble i els seus carrers es guarniran amb flors, música i concursos per a donar la benvinguda i celebrar la primavera.

Vine a gaudir dels menús de peix de roca!

Mentrestant, des del passat 8 de maig i fins al pròxim 6 de juny 12 restaurants ofereixen diferents menús amb el peix de roca com a denominador comú. Així, els comensals poden gaudir d’una gran varietat de propostes, des de plats tradicionals fins a les últimes creacions.

Els preus oscil·len entre els 36 i els 68€ i els establiments que hi prenen part són: Cap sa Sal, Carbó, Casa Juanita, Costa Brava, Diferent, Diferent Bodega, Galena – Mas Comangau, Parador d’Aiguablava, Hostal Ses Negres, Hotel Aigua Blava, Taverna Son Molas i Toc al Mar. Tota la informació sobre els menús es pot consultar íntegrament a través del següent enllaç.