Arriba el 15è Nadal Esportiu i Lúdic!

30 nov 2021

El Pavelló d’Esports Municipal acollirà durant el període nadalenc un programa d’activitats lúdiques i esportives per a infants des de P3 fins a sisè de primària. Les inscripcions es poden fer del 3 al 17 de desembre

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Begur organitza el mes de desembre la quinzena edició del Nadal Esportiu i Lúdic, una iniciativa dirigida als nens i nenes del municipi que cursen entre P3 i sisè de primària i que té com a objectiu oferir als infants i a les seves famílies una alternativa lúdica, esportiva i formativa durant les festes nadalenques.

Enguany, el Nadal Esportiu i Lúdic estarà condicionat novament a les mesures de seguretat i restriccions establertes per a prevenir el contagi i la propagació de la Covid-19, i es durà a terme els dies 23, 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 3 i 4 de gener en horari de 09 a 13 h. Els infants que hi prenguin part podran gaudir de jocs, excursions, futbol, tallers, bicicleta, voleibol, manualitats, gimcanes, bàsquet… de la mà dels monitors de l’Esplai Autèntic de Begur i de la Fundació Esportiva Begur.

Com hi puc participar?

El Nadal Esportiu i Lúdic té un preu de 40€ per infant i per a prendre-hi part cal inscriure’s del 3 al 17 de desembre a través del següent enllaç o escanejant el codi QR que trobareu als cartells del Nadal Esportiu i Lúdic.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 653 889 884, a esplaimunicipalbegur@gmail.com o als perfils d’Instagram i Facebook de l’Esplai Autèntic de Begur.

 


Categories: Esports