Arriba la 38a edició del Premi Teresa Juvé de Narrativa Curta. Esperem les vostres propostes!

12 des 2022

Els treballs s’han d’entregar del 9 de gener al 10 de febrer, i com a gran novetat el certamen obre l’edat mínima de participació als 16 anys.

L’any 2023 el calendari cultural begurenc tornarà a reservar un espai privilegiat al Premi Teresa Juvé de Narrativa Curta, que commemora la seva 38a edició en un estat de forma òptim i a punt per a seguir promocionant arreu del municipi i del territori el talent, l’originalitat i la creativitat de tots els seus participants.

En aquesta nova convocatòria la Regidoria de Cultura es marca com a objectiu seguir consolidant el concurs com una de les iniciatives literàries més prestigioses i amb més tradició a les comarques gironines.

Com a gran novetat d’aquesta edició el Premi Teresa Juvé de Narrativa Curta serà obert a tota la població a partir dels 16 anys i les obres presentades han de ser inèdites i no haver estat premiades en altres concursos.

Tots els requisits i les bases de la convocatòria es poden consultar a través del següent enllaç; i els treballs s’han d’entregar del 9 de gener al 10 de febrer de forma presencial a l’Oficina de Registre d’Entrada de l’Ajuntament o a través de correu postal certificat. El lliurament de premis es durà a terme el 15 d’abril de 2023 al Cinema Casino Espai Cultural de Begur.


Categories: Cultura