Arriba la Festa Major a Esclanyà!

26 jul 2022

Del 5 al 7 d’agost els veïns i veïnes podran gaudir de prop d’una desena de propostes lúdiques i culturals. I el cap de setmana previ també hi hauran activitats. La Trobada Ciclista Gravel i BTT d’Esclanyà -prevista pel diumenge 31 de juliol- finalment ha quedat ajornada fins a nova data.

Esclanyà es prepara per tornar a viure una Festa Major en plena normalitat després de la pandèmia. I per a l’ocasió la Comissió de Festes d’Esclanyà -amb el suport de l’Ajuntament de Begur i del Consell Municipal d’Esclanyà- ha preparat un programa d’actes molt especial que s’estendrà des del 30 de juliol fins al 7 d’agost amb una desena d’activitats lúdiques, culturals i esportives per a totes les edats.

Montserrat Carreras, regidora de Festes, fa una crida a la població a prendre part activament de l’esdeveniment i felicita a la Comissió de Festes d’Esclanyà per la seva “empenta, il·lusió, ganes i esforços per a fer possible que els veïns i veïnes d’Esclanyà puguin tornar a celebrar com es mereix aquesta festivitat. Estic convençuda que totes les propostes seran un èxit. Molt bona Festa Major!”.

El programa d’actes de la Festa Major d’Esclanyà d’aquest 2022 començarà ja aquest cap de setmana amb un acte: dissabte 30 de juliol, caminada nocturna a partir de les 21 h (la sortida es farà des del Local Polivalent i hi haurà cremat i cava per a tothom).

Mentrestant, la primera Trobada Ciclista Gravel i BTT d’Esclanyà -prevista pel diumenge 31 de juliol- finalment ha quedat ajornada fins a nova data per prevenció davant l’elevat risc d’incendi que hi ha al territori a causa de les altes temperatures.

El gruix de les activitats, però, no es viurà fins els dies 5, 6 i 7 d’agost. Divendres dia 5 tindran lloc un taller de màgia a càrrec del Mag Nani(19 h) i l’espectacle de màgia “Ou my got!” (22 h) també de la mà del Mag Nani.

Dissabte 6 d’agost l’activitat començarà a les 10 h amb una exhibició i participació gratuïta de tir amb arc per a tothom organitzada pel Club Arquers Esclanyà. A la tarda, a les 17 h, festa infantil amb escuma i xocolatada amb el conjunt Set de So. I a la nit, a partir de les 23 h i amb entrada gratuïta, Festa Jove amb Gertrudis, Boit i Kharloss Selektah.

I la Festa Major d’Esclanyà clourà el diumenge 7 d’agost amb quatre propostes: a les 12 h, celebració de la missa solemne amb acompanyament de la Cobla La Principal de Porqueres i l’audició de tres sardanes; a les 20 h, concert de Festa Major amb l’Orquestra Els Montgrins; seguidament, sopar popular; i a les 22.30 h, ball de fi de festa amb l’Orquestra Els Montgrins.


Categories: Festes