Arriba la tercera edició del taller “Escriure sense por”

09 mar 2020

El curs serà impartit per Miquel Martín Serra i començarà l’1 d’abril. Les inscripcions ja es poden formalitzar a l’Ajuntament de Begur.

L’escriptor local i llicenciat en filosofia Miquel Martín Serra impartirà a Begur una tercera edició –la primera d’aquest any 2020- d’“Escriure sense por”, el taller pràctic dirigit a majors de 16 anys que té com a objectiu oferir als seus participants eines i claus per a elaborar i millorar un text i evitar les errades més comunes.

La formació, que constarà d’un total de sis sessions de dues hores cadascuna, es durà a terme cada dimecres de 17 h a 19 h a l’Escola Doctor Arruga. El seu inici és previst per a l’1 d’abril, i per a poder participar-hi cal inscriure’s prèviament, abans del 27 de març, a l’Ajuntament de Begur. El taller té un preu de 48€ per alumne i el nombre mínim d’usuaris per poder realitzar el curs és d’un total de vuit.

Qui és Miquel Martín Serra?

Miquel Martín ha exercit com a professor de català i anglès. Es va iniciar en el món de la literatura al 1994 en guanyar el Premi Joan Fuster per a joves autors, al qual van seguir, entre d’altres, els premis Solstici, Manuel de Pedrolo, Romà Comamala o el Recvll. Entre les seves obres trobem el recull de contes “Hi ha amors que maten” i les novel·les “L’estratègia de la gallina”, “Cabells de medusa”, “Dictadors de butxaca”, “El riu encès” o Llegendes de nit”.

És un gran divulgador de l’obra del poeta Joan Vinyoli, que va passar molts estius a Begur. A més, s’ha convertit en l’escriptor de capçalera de la Biblioteca de Palafrugell, on també ha impartit tallers d’escriptura creativa i dinamitzat el Club de Lectura.

 


Categories: Cultura