Atenció, famílies i infants: el 5 de gener Ses Majestats arribaran a Begur i Esclanyà en helicòpter!

04 gen 2021

Melcior, Gaspar i Baltasar sobrevolaran el municipi de 16 a 17 h; i a continuació, a través de les xarxes socials i de Ràdio Begur, podreu seguir en directe l’entrega de la Clau del Poble i els discursos reials i de l’alcaldessa. La Nit de Reis clourà amb la visita de Ses Majestats a les cases de Begur i amb el recorregut de la Carrossa Reial pels barris d’Esclanyà.

Que enguany la visita dels Reis Mags d’Orient a Begur i a Esclanyà seria diferent i especial a causa de la Covid-19 era quelcom del que ja n’estàvem avisats. El que no ens esperàvem, però, era que Melcior, Gaspar i Baltasar ens sorprenguessin el pròxim 5 de gener arribant a casa nostra en helicòpter!

I és que per tal de reduir al màxim la mobilitat, els desplaçaments i el risc de contagi en temps de pandèmia i durant aquests dates tan assenyalades, vetllar per la salut i el benestar dels veïns i veïnes, i oferir a la població una sorpresa nadalenca, enguany Ses Majestats recorreran el nostre municipi des de l’aire.

Dimarts 5 de gener a la tarda, de 16 a 17 h, els Reis Mags visitaran Begur i Esclanyà en helicòpter perquè tots els infants i famílies els puguin saludar des de casa amb les mans i mirant cap al cel.

Un cop aterrats, a les 18 h, Melcior, Gaspar i Baltasar rebran la Clau del Poble de mans de l’alcaldessa Maite Selva i pronunciaran els seus tradicionals discursos. Tot plegat, ho podreu seguir en directe a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i de Ràdio Begur.

I finalment, ja al vespre, Ses Majestats visitaran les cases de Begur que prèviament han sol·licitat rebre als Reis Mags; i oferiran un recorregut pels barris i carrers d’Esclanyà. En tots els casos, se seguiran les mesures de seguretat i protocols sanitaris vigents.

En definitiva, una recepció reial única i diferent, adaptada al context actual, i que des de l’Ajuntament estem convençuts que sorprendrà i agradarà a tots els veïns i veïnes. Recordeu que tota la informació sobre l’activitat nadalenca a Begur i Esclanyà es pot consultar íntegrament a través del següent enllaç.


Categories: Cultura