Avui, a les 20,30h, ple de l’Ajuntament de Begur

24 abr 2018

ORDRE DEL DIA:

1.-   Aprovació de les actes de les sessions anteriors (27-02-2018 i 27-03-2018 sessió suspesa).

2.-   Informacions d’Alcaldia.

3.-   Modificació del règim retributiu de càrrecs electes.

4.-   Fixació de les dues festes locals per a l’any 2019.

5.-   Aprovació inicial de les Bases reguladores de les subvencions per a la millora i modernització de l’estructura dels establiments comercials a Begur.

6.-   Aprovació del conveni urbanístic relatiu al desenvolupament urbanístic de la vialitat compartida pel Polígon d’Actuació P-71 / Es Castellet de Baix-1 i el Polígon d’Actuació P-72 / Es Castellet de Baix-2, situats a Aiguablava, en el terme municipal de Begur.

7.-   Aprovació del conveni urbanístic relatiu al desenvolupament urbanístic del Polígon d’Actuació P-71/ Es Castellet de Baix-1, situat a Aiguablava, en el terme municipal de Begur.

8.-   Aprovació del conveni urbanístic relatiu a l’adquisició del sòl d’un tram de vial prolongació del carrer Mestral, al barri de Sant Josep d’Esclanyà, en el terme municipal de Begur.

9.-  Aprovació inicial del Reglament de Règim d’ús dels horts de titularitat municipal i per l’atorgament de llicències d’ús privatiu del domini públic.

10.- Moció per l’alliberament dels presos polítics, el retorn dels exiliats i la denúncia de la deriva antidemocràtica i autoritària de l’estat espanyol.

11.- Precs i Preguntes.

 


Categories: AjuntamentPolitica