BAN per a les revetlles de Sant Joan i Sant Pere

14 jun 2024

Atesa la proximitat de les revetlles de Sant Joan i de Sant Pere i amb la finalitat de mantenir l’ordre, evitar actes susceptibles de causar danys a les persones o a les coses dins de la població i prevenir incendis forestals, de fàcil producció ateses les característiques forestals del municipi s’han
de complir les següents prevencions:

1. Es prohibeix fer explotar tota classe de productes pirotècnics al mig de la via pública impedint la normal circulació de vehicles i vianants així com en els llocs propers a papereres, fanals, contenidors, testos, etc.

2. Es prohibeix a les urbanitzacions i a totes les zones situades a menys de 500 metres del bosc disparar  coets voladors, globus, focs d’artifici o altres artefactes que continguin foc.

3. Dins el terme municipal es prohibeix encendre fogueres.

4. A partir de la una de la matinada, queda prohibit explotar tota classe de coets o de productes pirotècnics.

5. Es recomana la màxima cura en la manipulació dels productes pirotècnics per tal d’evitar danys personals. Recordeu els ferits greus que es produeixen cada any, i per això demano la màxima responsabilitat als pares i tutors.

6. La Policia Local serà l’encarregada de mantenir l’ordre i vetllarà pel compliment d’aquest BAN.

Des de l’Ajuntament de Begur informem que, tot i les darreres pluges, continuem en estat d’excepcionalitat per sequera, pel que es recomana, més que mai, extremar les mesures de seguretat i la prudència.

Seria recomanable que tinguéssim molta cura a l’hora d’encendre barbacoes. Recordeu que a Begur ja hem patit algun episodi de foc al bosc i continua havent-hi risc d’incendis.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.


Categories: Ajuntament