Bardagí aprofita el concert d’Esclanyà per retre homenatge al seu pare

01 ago 2019

El cantant i compositor Jofre Bardagí, molt vinculat amb Begur, va aprofitar el concert d’ahir a Esclanyà, que formava part del programa del XLII Festival de Música de Begur, per retre homenatge al seu pare, Josep Maria Bardagí, que també va ser músic, compositor i intèrpret relacionat amb la Nova Cançó. Jofre Bardagí va dedicar diverses peces del concert al seu pare, destacant el moment en què va interpretar la cançó “L’ordet i el piopà” juntament amb la seva filla. A més, durant el concert va cantar diverses cançons del seu nou disc, “Hamburg” (2019), com també de les fetes durant la seva etapa amb el grup Glaucs, de Begur.

El Festival de Música de Begur aplega, fins al 24 d’agost, una desena d’espectacles en diferents espais del municipi, destacant com a novetat d’enguany la plaça de la Vila de Begur. A part de Bardagí, actuaran també, entre d’altres, Joan Dausà, David Busquets, los Mambo Jambo i Duquende  i Chicuelo. El festival, un dels grans clàssics de l’estiu a la Costa Brava, està organitzat per l’Ajuntament de Begur i produït per RGB.

“La seva filosofia és oferir un festival proper i divers”, afirmen els seus promotors, que afegeixen: “concerts de qualitat, però alhora assequibles per a un gran públic, així com una diversitat d’estils que aquest any van des del soul a la cançó o el pop, passant pel flamenc i altres ritmes. Una programació adreçada a la gent de Begur i als seus estiuejants, tant habituals com ocasionals, però amb voluntat d’aportar un valor afegit a l’oferta cultural i ser també un element de promoció del municipi”.

 


Categories: AjuntamentConcerts