Begur acomiada l’estiu amb una gran Festa Major de Santa Reparada

18 set 2023 10:00h

Les diferents propostes celebrades del 15 al 17 de setembre han estat tot un èxit participatiu i de convocatòria.  

Ahir diumenge Begur va tancar els actes de celebració de la Festa Major de Santa Reparada d’aquest 2023, posant així el punt final a l’activitat estiuenca al municipi. I ho va fer de la millor forma possible, amb múltiples activitats per a tots els veïns i veïnes que van tenir, un any més, una resposta excepcional.

En aquest sentit, l’Ajuntament -a través de la Regidoria de Festes- vol agrair als begurencs i begurenques i a les entitats la seva implicació i participació tan activa en l’esdeveniment.

La Festa Major de Santa Reparada va començar el dissabte amb propostes com una trobada de puntaires, una xocolatada popular, l’actuació dels germans “Infoncundibles” amb el seu espectacle de circ “Diabolo Classic Metal”, la representació de l’obra de teatre “Com viure a pagès no hi ha res” a càrrec del Grup de Teatre Mutis, una audició de sardanes amb la Cobla Baix Empordà i una Nit Jove amb els discjòqueis Marc Dunjó i Ivanote.

I ja l’endemà, diumenge 17 de setembre, va ser el torn per a l’ofici solemne cantat per Neus Mar, una plantada de gegants, capgrossos i bestiola, una cercavila amb els Geganters de Blanes, els Capgrossos de Begur, el Grup de Percussió i Gralla Bakanards de Begur i Las Cubanitas, una arrossada popular, el concert “tardeo” amb l’actuació del grup musical Caipirinhas Rumberus i la representació de l’obra de teatre “Com viure a pagès no hi ha res” a càrrec del Grup de Teatre Mutis. A més, durant tot el cap de setmana els veïns i veïnes també van poder gaudir d’una fira d’atraccions al parc de l’Arbreda.