Begur celebra el Dia de la Terra amb diferents activitats per a infants i famílies

26 abr 2023

Les propostes organitzades els dies 21 i 22 d’abril van tenir una molt bona resposta i l’Ajuntament agraeix als veïns i veïnes la seva implicació en l’esdeveniment.

Begur s’ha sumat aquest mes d’abril a la commemoració del Dia de la Terra, una jornada dedicada a informar, educar i sensibilitzar la població sobre problemàtiques ambientals com la contaminació de l’aire i el sòl, la destrucció dels ecosistemes o l’esgotament dels recursos no renovables.

El divendres 21 d’abril es va realitzar una activitat adreçada als alumnes de la Llar d’Infants Ses Falugues i d’educació infantil de les escoles Doctor Arruga i Olivar Vell. Els infants van poder gaudir d’una estona divertida amb ball, jocs i cant per a aprendre a cuidar la Terra i a cuidar-nos nosaltres. Tot plegat, de la mà de la Núria, de Nurcaba.

I ja l’endemà, 22 d’abril, vam gaudir d’una activitat per a tota la família a càrrec de BiS Ambiental: una passejada per l’entorn natural del Mas d’en Pinc de la mà d’Olga Pérez -àvia remeiera de l’associació Pedra Tosca de la Garrotxa- qui va explicar als participants la història i les propietats d’algunes de les plantes medicinals que es poden trobar a l’entorn de Begur. Amb les plantes recollides, a més, es va poder realitzar un taller de Sahumeris i saquets aromàtics; i, finalment, es va fer una meditació guiada per la psicòloga Mònica Ribó i un petit refrigeri.


Categories: Medi Ambient