Begur celebra el Dia Internacional de la Gent Gran

03 oct 2022

L’Ajuntament agraeix la participació i la implicació de tots els veïns i veïnes que van prendre part dels actes de commemoració d’aquesta diada.

El passat dissabte 1 d’octubre es va commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran i l’Ajuntament de Begur es va voler sumar a la celebració d’aquesta diada organitzant diferents propostes adreçades a les persones de més edat de la vila. I tot, amb l’objectiu posar en valor el llegat i el rol vital de la gent gran de Begur i Esclanyà.

L’activitat es va concentrar al Casal de la Gent Gran de Begur i va consistir en un berenar i una festa diumenge a la tarda, cortesia de la Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament.

Montserrat Carreras, regidora de Gent Gran, destaca que “cal agrair a tota la nostra gent gran l’exemple de compromís, esforç i estima vers el poble i tots els seus veïns i veïnes. Dia rere dia esdevenen una figura clau en la que emmirallar-nos per a fer de la nostra una vila millor. La seva experiència, il·lusió i coneixement ens guien en les nostres decisions i esperem que amb aquesta jornada haguem pogut seguir retornant una petita part de tot el que ens donen”.


Categories: Gent Gran