Begur celebra la Festa solidària contra el càncer infantil

11 ago 2023

Divendres 18 d’agost l’Ajuntament i la fundació #PelsValents organitzaran diferents propostes lúdiques i de sensibilització al parc de l’Arbreda, en una jornada familiar oberta a tothom. 

L’Ajuntament de Begur i la fundació #PelsValents uniran esforços aquest estiu contra el càncer infantil. I ho faran a través de la celebració el pròxim divendres 18 d’agost d’una festa solidària amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació mèdica del càncer infantil i en benefici de l’Hospital Pediàtric de Sant Joan de Déu de Barcelona.

L’esdeveniment, de caràcter familiar i obert a tots els veïns i veïnes, tindrà lloc al parc de l’Arbreda des de les 18 h i fins ben entrada la nit. Així, tots aquells i aquelles que hi assisteixin podran prendre part de diferents propostes lúdiques i de sensibilització; entre elles, un taller de manualitats infantil, tatoos de purpurina pels menuts, l’espectacle de màgia amb el Mag Nil, una exhibició de la Unitat Canina Policial de Caldes de Malavella i Palafrugell, una botifarrada popular i música en viu amb DJ Loins i De Rumber’s. La botifarrada té un preu de 6,50€ i inclou botifarra i beguda. Els tiquets es podran adquirir a la benzinera BP de Begur i a la guingueta de l’Arbreda.

A més, totes aquelles persones que no puguin assistir a l’esdeveniment, però que també vulguin donar el seu suport en aquesta causa solidària, poden realitzar un donatiu en qualsevol moment al web www.paralosvalientes.com, en aquest enllaç.

L’Ajuntament fa una crida a la població a sumar-se i a participar activament a la Festa solidària contra el càncer infantil, posa en valor la tasca ingent duta a terme per la fundació #PelsValents, i agraeix a totes les entitats, associacions i empreses que col·laboren en l’organització d’aquest esdeveniment.

En aquest enllaç podeu recuperar l’entrevista amb Xavier Muñoz, cap de la Policia Local de Caldes de Malavella, i en Miguelón, responsable de la guingueta del parc de l’Arbreda.


Categories: Serveis Socials