Begur celebra per primera vegada un Mercat d’Intercanvi Tèxtil

11 oct 2022

La iniciativa està impulsada per l’Àrea de Medi Ambient i tindrà lloc el 19 de novembre. Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament en aquest enllaç abans del 28 d’octubre.

El pròxim mes de novembre Begur acollirà un nou esdeveniment en el marc de la commemoració de la Setmana Europea de Prevenció de Residus (EWWR). Es tracta del primer Mercat d’Intercanvi Tèxtil, una iniciativa impulsada per l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament i que tindrà lloc el dissabte 19 de novembre, de 10 a 13 h, al Local Polivalent d’Esclanyà.

El Mercat d’Intercanvi Tèxtil serà un espai obert a la ciutadania i una oportunitat excel·lent per a desfer-se de la roba que ja no s’utilitza i intercanviar-la per altra que està en bon estat. Així, l’objectiu d’aquest projecte és fomentar:

. La reutilització de la roba i allargar-ne la vida útil.

. La sensibilització en la reducció dels residus tèxtils que generem.

. El consum responsable a les futures generacions entorn a la moda.

Així, totes aquelles persones que hi vulguin participar intercanviant roba o com a voluntaris han d’inscriure’s prèviament emplenant aquest formulari telemàtic (és imprescindible ser major d’edat) abans del 28 d’octubre a les 12 h.

Cada participant podrà portar al Mercat d’Intercanvi Tèxtil un màxim de 10 peces de roba de totes les mides i edats. En cap cas, però, es podrà intercanviar roba interior, roba de bany, calçat malmès, ni roba de la llar. Així, les peces a intercanviar han d’estar en bon estat i han de complir unes condicions d’higiene acceptables. A més, no s’admetrà cap intercanvi monetari i en cap cas es faran servir diners.

Per a més informació podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient (872 214 977) o fer arribar una consulta via correu electrònic a pap@begur.cat.


Categories: Medi Ambient