Begur celebrarà aquest cap de setmana la seva 60a Festa de la Vellesa

18 mai 2023

Serà el diumenge 21 de maig amb diferents propostes pels veïns i veïnes de més edat del municipi.

Aquest diumenge 21 de maig la Regidoria de Gent Gran organitzarà la Festa de la Vellesa 2023, un esdeveniment que a Begur arriba enguany a la seva seixantena edició amb l’objectiu de retre homenatge als veïns i veïnes de més edat del nostre municipi.

Per a commemorar aquesta efemèride el consistori ha preparat una jornada d’activitats on és previst que hi prenguin part unes 150 persones. Així, entre les propostes hi haurà un ofici solemne a l’església de Sant Pere amb el cant de la Coral de Begur; i a continuació, un dinar de germanor al Parador d’Aiguablava.

A més, cal destacar que al Parador d’Aiguablava també es durà a terme un homenatge a la Coral de Begur; que enguany s’acomiada i ho farà amb una darrera actuació aquest cap de setmana en el marc de la Festa de la Vellesa. Serà, per tant, una trobada molt emotiva i simbòlica.

Finalment, el pròxim 4 de juny la Festa de la Vellesa també se celebrarà a Esclanyà amb un ofici solemne a l’església de Sant Esteve amb la cantada de Neus Mar i un dinar de germanor al Parador d’Aiguablava.


Categories: Festes