Begur celebrarà la IV edició del Festival Carmen Amaya els dies 19, 20 i 21 de novembre

19 nov 2021

L’esdeveniment inclourà actuacions musicals, activitats per a totes les edats, tallers i una sardinada popular. Consulta el programa d’activitats. 

Els dies 19, 20 i 21 de novembre tindrà lloc el Festival Carmen Amaya a Begur, un esdeveniment organitzat per l’Associació de Comerç i Turisme (ACiT) -amb el suport de l’Ajuntament- que fa homenatge a la bailaora més gran de la història del flamenc i que va passar els seus últims anys de vida al municipi de Begur.

Les dates de l’edició d’enguany coincideixen amb el dia de la mort de l’artista, el 19 de novembre de 1963. A més, s’ha volgut fer un canvi de dates de celebració de l’esdeveniment per tal de dinamitzar el comerç i el turisme del municipi durant el mes de novembre.

El festival d’aquest any és una edició totalment renovada amb la participació de grans artistes com Cia. Jose Manuel Álvarez, que actuarà amb la seva gran obra “Cruces” o la balladora de flamenc Laura Guillén, coneguda com “La Bicha”, d’entre altres. A més, durant tot el cap de setmana es duran a terme activitats per a totes les edats i diferents tallers on es podrà gaudir de sessions de “cajón, “palmas por bulería”, masterclass de rumba i molt més. L’acte de tancament de l’esdeveniment tindrà lloc al Mas d’en Pinc, la que va ser la casa de la Carmen Amaya durant els seus anys a Begur, on es durà a terme una sardinada popular.

El programa d’activitats el podeu consultar aquí.