Begur commemora la Diada Nacional de Catalunya

08 set 2021

El programa d’actes inclourà una pujada al Castell, la hissada de la bandera, el Cant dels Segadors i una adició de sardanes.

Begur ja es prepara per celebrar, un any més, la Diada Nacional de Catalunya. I enguany ho farà amb l’organització els dies 10 i 11 de setembre de diferents activitats obertes a tots els veïns i veïnes i entitats del municipi.

La jornada començarà el divendres 10 de setembre, a les 23.30 h, amb una trobada a la plaça de la Vila, i seguidament es farà la pujada al Castell de Begur amb torxes i la hissada de la bandera. La commemoració clourà a la mitjanit amb la interpretació del Cant dels Segadors.

I l’endemà, dissabte 11 de setembre, la plaça de la Vilà acollirà a les 22.30 h una audició de sardanes amb la Cobla Baix Empordà.

Totes les activitats seguiran els protocols i mesures de seguretat establerts per la Generalitat de Catalunya per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19. Per tot plegat, l’Ajuntament recorda que totes les persones assistents hauran de dur mascareta i respectar les distàncies interpersonals.


Categories: Festes