Begur comptarà a partir d’aquest 2022 amb un nou projecte cultural per al poble

07 feb 2022

Aquest nou projecte cultural comptarà amb una imatge gràfica i amb una marca cultural pròpies que es presentaran del 9 al 12 de juny en la nova jornada “A Begur Cultura”.

Dijous 3 de febrer la Sala de Plens de l’Ajuntament de Begur va acollir una reunió entre l’Àrea de Cultura i representants de les entitats i agents culturals del municipi. La trobada, convocada pel consistori, tenia com a objectiu traslladar al teixit associatiu local el nou projecte cultural que l’Ajuntament vol endegar a partir d’aquest 2022 al poble.

Aquest nou projecte cultural té com a objectiu principal potenciar la relació i els vincles entre les associacions culturals de la vila i l’Àrea de Cultura, i també generar noves sinèrgies entre les entitats per tal de potenciar tots els esdeveniments culturals que s’organitzen anualment al municipi.

Gemma Coll, regidora de Cultura, avança que “amb aquest nou projecte volem generar contingut cultural de qualitat durant tot l’any amb la intenció que les entitats mostrin tot el seu potencial i en siguin les protagonistes, tenint l’Àrea de Cultura com a paraigua institucional amb el suport, organització i col·laboració”.

Aquest nou projecte cultural comptarà amb una imatge gràfica i amb una marca cultural pròpies que es donaran a conèixer del 9 al 12 de juny durant la nova jornada “A Begur Cultura” que enguany s’estrena de la mà de l’Àrea de Cultura. Pròximament se n’oferiran tots els detalls.

 


Categories: Cultura