Begur desinfecta preventivament els espais públics per a evitar la propagació del coronavirus

07 abr 2020

L’Ajuntament duu a terme tasques preventives de desinfecció en el mobiliari urbà, les àrees de contenidors i les entrades d’alguns establiments.

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Begur ha iniciat aquesta setmana les tasques preventives de neteja i desinfecció de la via pública amb l’objectiu de minimitzar el risc de contagi de la COVID-19.

Les tasques preventives de desinfecció es duen a terme, principalment, en tres àmbits: el mobiliari urbà, els contenidors de les àrees d’emergència i les entrades d’alguns dels establiments del municipi que disposen del permís d’obertura durant l’estat d’alarma.

Pere Feliu, regidor de Medi Ambient, explica que “la prevenció és una de les eines més eficaces que disposem per a reduir la propagació del coronavirus”; i afegeix que “malgrat que l’espai públic està sent sotmès a tasques de desinfecció, és important recordar que només s’ha de sortir al carrer quan sigui imprescindible i el mínim temps possible”.

L’actuació impulsada per l’Ajuntament s’està realitzant en col·laboració amb Innovia Coptalia, empresa de conservació d’infraestructures i execució de serveis urbans; i per a la desinfecció preventiva s’aplica un desinfectant dissolt en aigua de l’ordre del 3-5% per polvorització.


Categories: Medi Ambient