Begur dona a conèixer els seus actius turístics a la prestigiosa fira Expovacaciones de Bilbao

07 mai 2022

Del 6 al 8 de maig l’Oficina de Turisme de Begur col·labora amb Calonge i Sant Antoni per a consolidar-se com a una de les destinacions turístiques predilectes del mercat basc.

Begur és part activa aquest mes de maig del principal esdeveniment que es duu a terme al País Basc en el sector del turisme i un dels més destacats de tot l’Estat espanyol. I és que el municipi -a través de l’Oficina de Turisme- dona a conèixer la seva marca turística del 6 al 8 de maig a la fira Expovacaciones 2022 de Bilbao.

La ciutat basca és la seu al llarg de tres dies d’aquesta fira de referència en tendències i turisme. I Begur i Calonge i Sant Antoni hi són presents en el marc d’una nova acció de promoció turística conjunta impulsada per ambdós municipis, que es donen a conèixer conjuntament a Expovacacions en un estand compartit on es promocionen els seus atractius turístics sota el paraigües del Patronat de Turisme Costa Brava–Pirineu de Girona.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica i Turisme, destaca que “des de l’Ajuntament som plenament conscients del potencial humà i dels atractius de primer nivell de la nostra vila i del nostre territori. Actius, la majoria d’ells, de referència i que converteixen casa nostra en un destí privilegiat per a totes aquelles persones que volen gaudir d’un entorn natural, gastronòmic, lúdic, turístic i cultural únic”.

En aquest sentit, enguany l’Oficina de Turisme de Begur reprèn la seva participació activa en el circuit de fires turístiques amb l’objectiu de consolidar la posició de privilegi de Begur en el mercat turístic nacional i internacional; posant especial èmfasi, a la fira Expovacaciones 2022 de Bilbao, en el mercat basc, el segon mercat de la península més important i amb més presència a la nostra vila després del català.