Arriba la novena edició de Begur en Flor per a guarnir, un any més, els carrers, places i racons del municipi amb flors, colors i alegria

11 mai 2023

L’esdeveniment tindrà lloc del 12 al 14 de maig de la mà de l’ACiT i amb la col·laboració de l’Ajuntament. Consulta el programa d’activitats.

Els dies 12, 13 i 14 de maig se celebrarà la novena edició de Begur en Flor, un esdeveniment organitzat per l’Associació de Comerç i Turisme de Begur (ACiT) -amb la col·laboració de l’Ajuntament de Begur- que celebra la primavera i omple de decoracions florals els carrers, places i racons del municipi.

Durant tres dies es podrà gaudir de nombroses activitats per a tota la família, actuacions musicals en directe, tallers per a totes les edats, concursos, conferències, sessions de ioga davant del mar, cinema, visites guiades, un vermut musical… i molt més.

Un any més, els alumnes de l’Escola Doctor Arruga i el seu equip docent decoraran la plaça Forgas; els infants i l’equip docent de la Llar d’Infants Ses Falugues decoraran el carrer Frederic Sirès i Puig; i el Casal de la Gent Gran acollirà el “Jardí per la Igualtat”.

En l’edició d’enguany, a més, hi col·laboraran associacions com el Grup de Teatru Es Quinze, l’associació de joves “Els Barrakudes de Begur”, les Cubanitas de Begur i l’AFA de l’Escola Doctor Arruga; sense oblidar la participació dels voluntaris i voluntàries i dels veïns i veïnes que ajudaran a decorar els carrers. Finalment, els comerciants decoraran aparadors i façanes i podran participar en un concurs on els visitants escolliran quin és l’aparador guanyador.

L’ACiT anima als visitants a venir amb alguna peça de roba amb estampat floral i a publicar una fotografia a Instagram per entrar al sorteig #BegurVesteixAmbFlor2023.

 


Categories: Promocio Economica