Begur és esport!

03 feb 2023

Durant l’any 2022 més de 7.000 persones van practicar esport al municipi i van participar en les activitats esportives organitzades per l’Ajuntament i les entitats esportives del poble.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament ha fet pública la memòria esportiva de Begur i Esclanyà de l’any 2022, que recull les diferents activitats esportives que es van dur a terme durant el curs passat al municipi de la mà del consistori i de les entitats, així com informació de les associacions esportives del poble.

Jordi Carreras, regidor d’Esports, fa un balanç molt positiu de l’activitat esportiva a Begur i Esclanyà al llarg dels darrers mesos i indica que “ja hem recuperat de ple la normalitat després de la pandèmia. I ho hem fet exhibint més que mai el dinamisme, els valors, la vocació educativa i formativa, el talent, la competitivitat, i la innovació que sempre ha caracteritzat l’esport a casa nostra. Hem tornat a acollir grans esdeveniments, els nostres clubs han demostrat un cop més que compten amb una gran massa social al seu darrere, cada vegada són més les empreses i entitats que decideixen organitzar esdeveniments esportius en el nostre entorn, i els veïns i veïnes s’han implicat de forma molt activa en les diferents propostes. Estem molt satisfets!”.

La memòria esportiva 2022 es pot consultar íntegrament en aquest enllaç i recopila dades molt interessants que posen de manifest el moment òptim de salut que viu l’activitat esportiva al nostre municipi.

Per exemple, l’any passat es van celebrar més d’una trentena d’esdeveniments esportius destacats; entre ells, el Cros Escolar 2021-2022 i 2022-2023 (295 participants), la trobada de l’escoleta de bàsquet (64 participants), la Bacanard Trail (176 participants), el MIC Football, la Travessa d’Aiguafreda (221 participants), la cloenda de bàsquet CEBE (92 participants), la Puja i Baixa (1.457 participants) o la Festa de l’Esport de la Fundació Esportiva Begur.

A aquestes cites, a més, també s’hi han de sumar les 246 classes setmanals dirigides que es van organitzar des de l’Ajuntament, on hi van prendre part un total de 1.545 persones.


Categories: Esports