Begur es guarneix amb flors, música i activitats durant la vuitena edició de Begur en Flor

29 mai 2022

L’Ajuntament felicita a l’ACiT per l’èxit organitzatiu i de convocatòria d’aquest esdeveniment.

Diumenge 29 de maig al migdia es va donar per finalitzada la vuitena edició de Begur en Flor, un cap de setmana on el municipi s’ha emplenat de visitants per a gaudir de flors, colors, molta música i activitats per a totes les edats.

El tret de sortida de l’esdeveniment -organitzat per l’ACiT amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament- va ser divendres dia 27 a la plaça de l’Església amb un concert del grup empordanès “Pa i Sucre”; i seguidament es va poder gaudir de totes les exposicions florals als diferents carrers, places, aparadors i racons del municipi, així com de tallers per a tota la família, activitats, visites guiades i sessions de ioga davant del mar. Tots els actes amb èxit total de participació. També va haver diferents actuacions musicals repartides pel municipi en diferents hores durant tot el cap de setmana.

Com a novetat es va poder gaudir del jardí per la pau, una instal·lació floral situada i creada pel Casal de la Gent Gran en solidaritat amb tots els països que actualment estan en guerra. A més, aquesta edició ha estat molt participativa i s’ha comptat amb la col·laboració dels infants de l’Escola Dr. Arruga de Begur i el seu equip docent, que van decorar la plaça Paco Font i la plaça Forgas; així com els alumnes i l’equip docent de la llar d’infants Ses Falugues, que van decorar el carrer Frederic Sirès i Puig; sense oblidar-se dels voluntaris, veïns, comerciants i col·laboradors.


Categories: Promocio Economica