Begur estrena un Club de cinema en anglès dirigit als joves

28 oct 2019

L’activitat consisteix en la projecció d’un curtmetratge en versió original i la realització de diverses activitats vinculades al film.

El cinema -una de les disciplines artístiques amb més arrelament al municipi- i la llengua anglesa -idioma clau per a tot tipus d’objectius personals i professionals- es donen la mà a Begur per oferir al col·lectiu infantil i juvenil de la vila una nova i original proposta lúdica i formativa: el Club de cinema en anglès.

La iniciativa, pionera al poble, està impulsada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Begur, i s’estrenarà el proper 21 de novembre, de 18.30 h a 19.45 h, al Casino Cultural. El projecte va dirigit als joves a partir dels 10 anys i consistirà en el visionat d’una pel·lícula en versió original (anglès) i la posterior realització de diverses activitats vinculades al curtmetratge projectat. Tot plegat, utilitzant la llengua anglesa com a fil conductor.

Gemma Coll, regidora de Cultura, explica que aquesta proposta “ens permetrà seguir apropant la cultura al nostre jovent d’una manera directa i participativa” i avança que s’estudiarà la possibilitat d’organitzar més sessions del Club de cinema en anglès al llarg de l’any.

Per a més informació sobre aquesta activitat, que té un preu de 10€ per participant, podeu enviar un correu electrònic a l’adreça funengo.fun@gmail.com.


Categories: CinemaCultura