Begur estudia presentar-se als ajuts del nou Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat

04 ago 2019

El nou equip de govern de Begur està estudiant quins projectes presenta a la nova convocatòria d’ajuts del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat 2020-2024 que es preveu que surti passat l’estiu. Així ho han exposat l’alcaldessa, Maite Selva, i el primer tinent d’alcalde, Eugeni Pibernat, després de la reunió que van tenir dijous passsat a l’Ajuntament amb el director dels Serveis Territorials del departament de la Presidència de la Generalitat a Girona, Raül Morales.

“Ens ha explicat com accedir a aquests ajuts”, ha recordat Pibernat, conscient de la importància pel municipi de poder accedir a aquests ajuts per millorar les inversions municipals. El PUOSC és el principal instrument de cooperació econòmica entre la Generalitat i els organismes locals per a la realització de les obres i serveis de competència municipal. La consellera de Presidència, Meritxell Budó, ja va anunciar no fa gaire que es preveu destinar-hi a la nova convocatòria del pla uns 250 milions d’euros.

Morales ha visitat Begur a nivell institucional per donar a conèixer al nou govern com funciona el seu departament, com també les línies de treball entre ambdues administracions. A més, ha deixat clar la seva predisposició a col·laborar en totes les iniciatives municipals.


Categories: AjuntamentPolitica