Begur fa un clam contra les violències masclistes

25 nov 2020

La Regidoria de la Dona organitza aquest 25 de novembre dues activitats amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones. Consulta l’àlbum fotogràfic de la jornada.

L’Ajuntament de Begur se suma aquest 25 de novembre a la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones, amb l’objectiu de seguir fent pública la seva objecció frontal a qualsevol expressió de violència vers les dones, la seva voluntat de donar visibilitat a aquestes problemàtiques i transformar aquesta realitat, i el seu ple compromís i convenciment en treballar des de les institucions per a prevenir i erradicar qualsevol pràctica i dinàmica de violència que atempti contra els drets i la dignitat de les persones.

Amb l’objectiu de garantir la salut i el benestar dels veïns i veïnes i en el marc de les mesures de seguretat i restriccions establertes per a evitar el contagi i la propagació de la Covid-19, la Regidoria de la Dona ha previst enguany un programa d’actes telemàtic obert a tota la població i que inclou diferents propostes per al dia 25 de novembre:

. Publicació a les xarxes socials d’un vídeo amb la lectura del manifest del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones a càrrec dels premonitors de l’Esplai Municipal Autèntic de Begur i dels equips júnior femení i masculí de bàsquet i juvenil de futbol de la Fundació Esportiva Begur, sota la coordinació de la directora de l’Esplai, Sandra Herrera.

 

. Adhesió a la campanya “Diposita aquí el teu masclisme”, una iniciativa de l’Institut Català de les Dones amb la col·laboració dels consistoris municipals que anima a reconèixer i desmuntar el masclisme per llençar-lo directament a la paperera. Per això s’han elaborat uns adhesius amb aquest lema que són visibles a les papereres públiques. L’objectiu és visibilitzar aquesta realitat per a poder aconseguir la igualtat efectiva i desemmascarar les desigualtats socials, polítiques, econòmiques i jurídiques que pateixen les dones.


Categories: Dona