Begur genera nova activitat econòmica i nous llocs de treball al municipi a través de la nova línia de producció d’Armacell

21 mar 2022

Aquesta multinacional, líder mundial en el seu sector, ha invertit dos milions d’euros en la planta que té ubicada al Polígon Industrial Riera d’Esclanyà i generarà 7 nous llocs de treball directes; si bé la previsió és que se’n puguin generar més al llarg dels pròxims mesos.

Dimecres 16 de març el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Begur, Eugeni Pibernat, va assistir a l’acte d’inauguració de la nova línia de producció que l’empresa Armacell -líder mundial en espumes flexibles per al mercat d’aïllament d’instal·lacions i proveïdor líder d’espumes tècniques- ha obert a la seva planta de producció ubicada al Polígon Industrial Riera d’Esclanyà.

A l’acte també hi van ser presents Malte Witt, Vice President EMEA & Chief Marketing Officer d’Armacell Group; Neus Ferré, Senior Consultant Foreign Direct Investment Unit d’Acció Catalonia Trade&Investments de la Generalitat; així com diverses autoritats i assistents destacats.

L’obertura d’aquesta nova línia de producció converteix la fàbrica ubicada a Begur com la referent d’aquesta multinacional en la producció de solucions d’aïllament; i reforça el Polígon Industrial Riera d’Esclanyà com un pol d’atracció econòmica amb un gran potencial. En aquest sentit, Almacell ha inverit dos milions d’euros en la planta begurenca i a través de la nova línia de producció generarà 7 nous llocs de treball directes; si bé la previsió és que se’n puguin crear més al llarg dels pròxims mesos.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica, assegura que “una empresa de referència mundial i líder en el seu sector vulgui contribuir al desenvolupament del nostre municipi i vulgui invertir al poble demostra que les coses s’estan fent molt bé. Tenim una gran capacitat d’atracció per a grans empreses i un potencial econòmic molt important a la zona que cal que sapiguem vehicular i modelar per tal que la nostra vila i el nostre territori en surtin beneficiats i puguem generar nous llocs de treball qualificats durant tot l’any”.

Així, l’obertura de la nova línia de producció d’Almacell s’emmarca en la política impulsada per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, que de la mà de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell va signar el passat mes de febrer un conveni de col·laboració amb l’objectiu de dinamitzar econòmicament els Polígons d’Activitat Industrial (PAE) d’ambdós municipis i poder atraure, així, noves inversions i generar nous serveis, nova industria i nous llocs de treball qualificats a ambdós municipis.

Què es fabricarà a la planta de producció d’Almacell a Begur?

La nova línia de producció s’ha instal·lat i dissenyat per a produir “ArmaLight™ Tubolit Split”, un tub de coure preaïllat per a una connexió fàcil i de llarga durada de les unitats dels sistemes d’aire condicionat.


Categories: Promocio Economica