Begur i Esclanyà busquen voluntaris i voluntàries pel Gran Recapte

20 nov 2023

Càritas Begur fa una crida als begurencs i begurenques per participar en la recollida d’aliments com a voluntaris i voluntàries, els dies 24 i 25 de novembre. Per participar-hi, cal inscriure’s en aquest enllaç.

Els dies 24 i 25 de novembre tindrà lloc el Gran Recapte, la campanya solidària del Banc dels Aliments que té per objectiu recollir aliments bàsics per a persones en situació de vulnerabilitat. Begur i Esclànyà se sumen un any més a aquesta iniciativa que es duu a terme arreu de Catalunya abans de les dates festives de Nadal per tal de recolzar les persones que necessiten ajuda alimentària.

Càritas Begur és l’encarregada de coordinar aquesta acció amb la col·laboració de l’Ajuntament de Begur. Així, des d’aquesta entitat es fa una crida als vilatans perquè els dies 24 i 25 de novembre ajudin presencialment al Gran Recapte d’Aliments que es farà als supermercats fent de voluntaris i voluntàries:

– JODOFI (ctra. de Begur a Esclanyà)
– SPAR (Plaça Forgas)
– SPAR (Portal d’en Paloma – Sa Fontansa)

Per inscriure’s al Gran Recapte com a voluntari o voluntària cal accedir a aquest enllaç. En el cas de ser menor, caldrà l’autorització d’un tutor legal. Amb torns disponibles tant al matí com a la tarda, el voluntariat és molt flexible i només requerirà unes hores del temps dels participants.

Segons el Banc d’Aliments, els productes més necessitats a la zona són oli de gira-sol, farina, llet, cereals, tonyina i paper d’WC.


Categories: Societat