Begur i Esclanyà es bolquen novament amb el Gran Recapte

28 des 2022

Els dies 25 i 26 de novembre es van recollir 1.227,95 quilos d’aliments gràcies a les aportacions voluntàries dels veïns i veïnes.

Begur i Esclanyà han tornat a demostrar la seva solidaritat. Del 25 al 26 de novembre els veïns i veïnes d’ambdós nuclis van aportar 1.227,95 quilos d’aliments com a part del Gran Recapte d’Aliments 2022, organitzat pel Banc d’Aliments de Catalunya i que ha comptat amb la coordinació  de Càritas Begur i amb el suport de l’Ajuntament.

Les prop de dues tones d’aliments que es van recaptar, així com el bon desenvolupament de la jornada, van ser possibles gràcies als 19 voluntaris i voluntàries que enguany van col·laborar en la recollida del menjar en els diferents punts habilitats arreu de Begur i Esclanyà. Aquest 2022 hi havia habilitats punts de recollida d’aliments als supermercats Jodofi (carretera de Begur a Esclanyà), Spar (plaça Forgas i Sa Fontasa) i Queviures Figuerola.

El consistori felicita el cos de voluntaris i a Càritas per la seva implicació i altruisme; posa en valor la conscienciació que han anat adquirint els veïns i veïnes respecte la seva participació en el Gran Recapte; i agraeix als respectius establiments la seva col·laboració en la iniciativa.


Categories: Serveis Socials