Begur i Esclanyà es bolquen un any més amb el Gran Recapte

26 nov 2019

Els dies 22 i 23 de novembre es van recollir a ambdós pobles més de 2.000 quilos d’aliments gràcies a les aportacions voluntàries dels veïns i veïnes.

Begur i Esclanyà han tornat a demostrar la seva solidaritat. Del 22 al 23 de novembre els veïns i veïnes d’ambdós nuclis van aportar 2.009,99 quilos d’aliments -373 quilos més que l’any 2018- com a part del Gran Recapte d’Aliments 2019, organitzat pel Banc d’Aliments de Catalunya i que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament, de l’entitat Càritas Begur i de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil.

Les més de dos tones d’aliments que s’han recaptat, així com el bon desenvolupament de la jornada, han estat possible gràcies als 39 voluntaris que enguany han col·laborat en la recollida del menjar en els diferents punts habilitats arreu de Begur i Esclanyà. Aquest 2019 hi havia habilitats punts de recollida d’aliments als supermercats Jodofi (carretera de Begur a Esclanyà), Spar (plaça Forgas i Sa Fontasa) i Queviures Begur.

El consistori felicita el cos de voluntaris i a Càritas per la seva implicació i altruisme; posa en valor la conscienciació que han anat adquirint els veïns i veïnes respecte la seva participació en el Gran Recapte; i agraeix als respectius establiments la seva col·laboració en la iniciativa.


Categories: Serveis Socials