Begur i Esclanyà homenatgen a la seva gent gran

18 mai 2022

Els dies 22 i 29 de maig se celebrarà la Festa de la Vellesa després de dos anys d’aturada per la pandèmia.

L’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament tornarà a celebrar aquest mes de maig el tradicional homenatge a les persones del poble de més edat amb la celebració de la Festa de la Vellesa. Un esdeveniment que enguany torna a celebrar-se al municipi després de dos anys d’aturada obligada per la pandèmia de Covid-19.

El tret de sortida d’aquesta 59a edició de la Festa de la Vellesa es farà aquest cap de setmana, el diumenge 22 de maig, a Esclanyà. A les 12 h hi haurà l’ofici solemne a l’església de Sant Esteve amb la cantada d’Imma Presas; i posteriorment tindrà lloc un dinar de germanor al Parador d’Aiguablava.

I el cap de setmana següent, diumenge 29 de maig, la Festa de la Vellesa es traslladarà a Begur. A les 12 h, ofici solemne a l’església de Sant Pere amb el cant de la Coral de Begur; i a continuació, dinar de germanor al Parador d’Aiguablava.

Montserrat Carreras, regidora de Gent Gran, explica que “estem molt contents i il·lusionats de poder recuperar aquestes dues festes a Begur i Esclanyà. Un esdeveniment que ja és un dels més tradicionals del nostre poble i que ens permet dignificar i posar en valor la tasca ingent i el llegat de primer nivell que ens deixa la nostra gent gran. Persones, totes elles, que han contribuït, contribueixen i seguiran contribuint a fer de la nostra vila un lloc millor”.


Categories: Gent Gran