Begur i Esclanyà recapten 4.064 euros per La Marató

08 gen 2024

Marató 2023

La donació es destinarà a la investigació de la salut sexual i reproductiva. L’Ajuntament agraeix la col·laboració del teixit associatiu i les persones voluntàries en les diferents activitats.

Begur i Esclanyà han demostrat, un cop més, la seva solidaritat i compromís amb La Marató de TV3, enguany anomenada Marató de 3CAT, amb una recaptació extraordinària de 4.064 euros, que es dedicaran a la investigació de la salut sexual i reproductiva. Tot i que la xifra d’enguany no supera la de l’any passat (4.511 euros), demostra l’esforç de les entitats, associacions, els treballadors i treballadores municipals i els veïns i les veïnes a títol particular. És per aquest motiu, que l’Ajuntament expressa la seva satisfacció davant aquesta mostra solidària i agraeix la seva implicació i generositat en l’organització de diferents activitats. 

Les activitats que han permès recaptar 4.064 euros són les parades solidàries de les escoles Doctor Arruga, Olivar Vell i Ses Falugues; el repartiment de coca i cava durant l’encesa de llums; la xocolatada del Tió; el Taller de Fanalets de l’Associació XIKS per rebre els Reis d’Orient —celebrat abans d’ahir—; un taller solidari, també de l’Associació XIKS; la ballada de Country i Line Dance a Esclanyà amb Country Line’s Rebels, l’activitat ‘Una fletxa per La Marató’ del Club Arquers Esclanyà i la Caminada per La Marató dels Perduts de Begur. 

Country a Esclanyà per la Marató