Begur i Esclanyà recapten 4.511,33€ per La Marató de TV3. Moltes gràcies!

25 gen 2023

L’Ajuntament agraeix a totes les persones i entitats la seva col·laboració i implicació en aquest projecte solidari.

Begur i Esclanyà i els seus veïns i veïnes s’han bolcat en la celebració de la nova edició de La Marató de TV3. Així, un cop finalitzades totes les activitats solidàries el municipi ha aconseguit recaptar un total de 4.511,33€ que aniran destinats íntegrament a la investigació i la recerca mèdica de la salut cardiovascular.

Així, enguany s’ha aconseguit superar la xifra de recaptació assolida els darrers dos anys (3.865,34€ l’any 2021 i 2.210,85€ l’any 2020) i s’han assolit unes xifres similars a les d’abans de la pandèmia: 2.869,06€ (2016), 4.899,73€ (2018) i 5.330,62€ (2019). Per tot plegat, l’Ajuntament fa una valoració molt satisfactòria dels resultats obtinguts i agraeix a tots els veïns i veïnes i entitats la seva implicació.

Aquest nou èxit solidari ha estat possible gràcies a la participació activa de la població en les diverses activitats nadalenques, lúdiques, culturals i de lleure que el consistori i el teixit associatiu han organitzat a Begur i a Esclanyà al llarg de les darreres setmanes.

Entre elles, “Una fletxa per La Marató de TV3” de l’Escola de Tir amb Arc del Baix Empordà, el repartiment de coca i cava, “Un globus per La Marató de TV3” de l’Associació XIKS, la parada solidària de l’Escola Doctor Arruga i la Llar d’Infants Ses Falugues, la caminada solidària del Club Excursionista Els Perduts de Begur, la xocolatada de l’Esplai Autèntic Municipal i de l’Ajuntament de Begur, el taller infantil “Fem el fanalet per La Marató de TV3” de l’Associació XIKS, les paradetes de l’Escola Olivar Vell, o la ballada country line dance i la rifa de paneres de l’entitat Country Line’s Rebels.


Categories: Promocio Economica