Begur i Esclanyà, un any més al costat de La Marató de TV3

26 nov 2019

Ambdós se sumen novament al projecte solidari impulsat per La Fundació La Marató de TV3, amb l’organització del 6 al 22 de desembre d’un complet programa d’activitats per a recaptar fons per a la investigació mèdica sobre les malalties minoritàries.

L’Ajuntament de Begur manté el seu compromís amb la sensibilització social sobre les malalties a través de campanyes de participació ciutadana i actes de difusió i educació. Per tot plegat, el consistori col·laborarà un any més en les diferents activitats que es duran a terme a Begur i a Esclanyà en el marc del projecte solidari que impulsa la Fundació La Marató de TV3.

Així, amb l’objectiu de recaptar fons i donar un impuls econòmic a la investigació mèdica sobre les malalties minoritàries, incentivar l’esperit solidari i donar a conèixer als veïns i veïnes aquestes afeccions, l’Ajuntament i les entitats locals han dissenyat aquest any 2019 un ampli i variat programa de propostes des del 6 al 22 de desembre.

Programa d’activitats a Begur

. 6, 7 i 8 de desembre (de 10 h a 13.30 h) a la plaça Lluís Esteva i Cruañas: “Una fletxa per La Marató de TV3”, a càrrec del Club Arquers Esclanyà.

. Divendres, 6 de desembre (18 h) a la plaça de la Vila: coca i cava a 1€, en el marc de l’encesa dels llums de Nadal.

. Divendres, 6 de desembre (18.30 h) a la plaça de la Vila: “Un globus per a La Marató de TV3”, a càrrec de XIKS. Escriu el teu desig i enlaira el teu globus (preu: 1€/globus).

. Dissabte, 7 de desembre (18 h) a la plaça de la Vila: xocolatada per a La Marató de TV3. A càrrec de l’Associació de Comerç i Turisme de Begur.

. Dimecres, 11 de desembre (de 09.30 h a 12 h) a la plaça de l’Església: parada solidària de l’Escola Doctor Arruga i la Llar d’Infants Ses Falugues.

. Diumenge, 15 de desembre (08.30 h) a la plaça de la Vila: caminada solidària sorpresa pels voltants de Begur i esmorzar popular al Mas d’en Pinc. A càrrec d’Els Perduts de Begur. Preu: 10€/persona. Venda anticipada de tiquets a l’Oficina de Turisme.

. Diumenge, 22 de desembre (11 h) a la plaça Lluís Esteva i Cruañas: xocolatada destinada a La Marató de TV3, en el marc de l’activitat del cagatió. Preu: 1€/persona.

Programa d’activitats a Esclanyà

. Divendres, 6 de desembre (de 18 h a 22 h) al Local Polivalent d’Esclanyà: ball country i Line Dance i rifa de paneres. Preu: 5€. A càrrec de Country Line’s Rebels.

. 9, 12 i 13 de desembre (9 i 13 de desembre, de 08.50 h a 09.10 h i de 13.45 h a 14.10 h, davant de l’Escola Olivar Vell; i 1 de desembre, de 12 h a 13 h, davant del Local Polivalent d’Esclanyà): s’oferiran ornaments i postals de Nadal fets pels infants de l’Escola Olivar Vell a canvi d’un donatiu.


Categories: Sanitat