Begur invertirà més de 270.000 euros en la millora de la vialitat urbana

07 jun 2018

L’equip de govern de l’Ajuntament de Begur ha aprovat, per junta, tres memòries valorades per a la pavimentació, la reparació, l’arranjament i millores de diferents carrers del municipi amb una inversió global de 270.676,18 euros. El següent pas, un cop s’acabi l’exposició pública de les memòries, serà licitar-les. Tot i això, el regidor d’Obres, Francesc Pilsà, manifesta que la intenció és executar-les un cop passada la temporada estival.

L’actuació més important és la que afecta la reparació del ferm de la carretera de la Platja del Racó, amb un pressupost de 226.224,35 euros. Les obres consistiran en la reparació de fallides estructurals del ferm, de deficiències superficials i instal·lació de protecció i col·locació de senyalització. Una altra actuació es concreta en l’arranjament i millores de diversos carrers del municipi, amb un pressupost de 30.796,94 euros. Els vials afectats són els carrers Cova dels Bisbe, Font Martina, Cap Rubí, Xarmada, Selva, Pavelló i Carles d’Homs (entrada), a més del passeig Sa Miranda i el passatge Genoveva.

I la tercera actuació és la de la pavimentació d’un tram del carrer Tramuntana de la Borna, amb un pressupost de 13.654,89 euros. Les obres consistiran en l’enderrocament de paviment asfàltic, reperfilació, anivellació d’esplanada, formació de cuneta i nova pavimentació.