Begur lliura prop d’un miler de paneres a les persones jubilades

19 des 2023

Paneres gent gran 2023

Les persones majors de 65 anys del municipi van recollir els lots nadalencs per cortesia de l’Ajuntament durant la setmana passada al Casal de la Gent Gran i al Local Polivalent d’Esclanyà.

Com cada any, i des de fa més de 40, l’Ajuntament de Begur ha repartit paneres a les persones majors de 65 anys del municipi. Enguany se n’han repartit prop d’un miler, entre Begur i Esclanyà. Els lots inclouen productes nadalencs, com cava, torrons i neules, així com alguns productes salats com espàrrecs i olives.

En el cas dels veïns i veïnes de Begur la recollida es va fer els dies 13, 14 i 15 de desembre al Casal de la Gent Gran de la mà dels regidors i regidores del consistori. Mentrestant, els veïns i veïnes dEsclanyà van poder recollir els seus lots el 16 de desembre al Local Polivalent, també amb la presència de regidors i regidores de lAjuntament.

Els receptors i les receptores dels lots s’han mostrat agraïts per aquesta iniciativa tan característica de l’Ajuntament de Begur per cuidar que tothom, especialment la gent gran, pugui gaudir del Nadal.

El consistori desitja Bon Nadal i Bones Festes als vilatans i vilatanes de Begur i Esclanyà i els convida a participar de les propostes nadalenques i solidàries que tindran lloc a Begur i a Esclanyà durant els pròxims dies. Consulta el programa d’activitats.


Categories: Gent Gran