Begur no repetirà enguany com a seu del MICFootball, que queda ajornat fins al 2022 per la pandèmia

29 gen 2021

La incertesa actual a nivell mundial a causa de la Covid-19 fa que des de la direcció MICSports s’hagi desestimat jugar el MICFootball aquesta Setmana Santa del 2021.

La direcció de MICSports ha comunicat que no seguirà endavant amb l’organització de l’edició d’enguany del MICFootball i que el torneig  es posposa fins al 2022 davant la impossibilitat de celebrar la competició amb les garanties suficients en el context actual de pandèmia.

Així doncs, Begur haurà d’esperar a l’any vinent per a poder tornar a ser seu d’aquest prestigiós torneig internacional de futbol base que se celebra durant la Setmana Santa a més d’una vintena de poblacions de les comarques gironines. En aquest sentit, cal recordar que l’any 2019 l’alcaldessa Maite Selva i el director de l’Agrupació Esportiva MIC Football, Juanjo Rovira, van signar un acord de col·laboració que converteix Begur en seu del MICFootball al llarg dels pròxims anys. El conveni preveu cedir el camp municipal de futbol com a emplaçament d’aquesta competició esportiva fins l’any 2023.

Mentrestant, MICSports ja ha comunicat que enguany no faltarà a la cita amb l’esport formatiu i que està planificant un torneig a finals de juny: la MIC SUMMER CUP. Una competició adaptada a les circumstàncies, que permeti estar al costat dels equips locals, estatals i internacionals que han donat suport al llarg dels darrers 19 anys a aquest projecte.


Categories: Esports