Begur participa al Saló Internacional de Logística 2023

08 jun 2023

Es tracta de la fira líder de parla hispana a tot el món per a professionals i empreses del sector logístic i del transport.

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Begur -en una acció impulsada pel Consell Comarcal del Baix Empordà- ha estat present aquest dijous 8 de juny al Saló Internacional de Logística (SIL) 2023, que té lloc fins al 9 de juny a la Fira de Barcelona i que enguany commemora la seva 25a edició de la mà del Consorci de la Zona Franca de Barcelona.

Al SIL hi prenen part més de 650 empreses vingudes d’arreu del món, en la que és la fira líder de logística i transport al sud d’Europa. I el consistori no ha volgut perdre l’oportunitat des ser-hi present de forma activa juntament amb l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) amb l’objectiu de promocionar i difondre l’Associació de Polígons d’Activitat Econòmica de Palafrugell i la Riera d’Esclanyà de Begur, potenciar i posar en valor aquest eix industrial consolidat i en puixança, i seguir treballant per a atraure noves iniciatives econòmiques i afavorir l’ocupació laboral al municipi i al Baix Empordà.

En aquest sentit, cal recordar que el polígon industrial de La Riera d’Esclanyà i la zona industrial de Les Arenes compten actualment amb una seixantena d’empreses de diversos sectors logístics instal·lades a la zona des d’on desenvolupen i duen a terme la seva activitat productiva diària.

Així, la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Begur és present al SIL 2023 sota el paraigües de l’Oficina Tècnica de Suport als Polígons (OTSP) del Consell Comarcal del Baix Empordà.

L’OTSP respon a la necessitat de crear una eina estratègica de valor afegit al servei dels municipis i les empreses vinculades en processos de digitalització, cerca de finançament, ocupació digne, transició energètica, entre altres. Promou l’associacionisme empresarial dins les àrees d’activitat econòmica per tal de generar un valor diferencial en els polígons d’acció econòmica que incentivi la captació d’empreses innovadores i la re valorització dels espais industrials els quals puguin dotar d’un posicionament envejable entre estil de vida i condicions laborals dignes.


Categories: Promocio Economica