Begur participa en la Conferència del Decenni dels Oceans a Barcelona

11 abr 2024

Xavier Turró, tècnic de Medi Ambient de la vila, va acudir a la Taula de Cogestió del Baix Empordà en representació de l’administració pública.

Aquest dilluns, 8 d’abril, Xavier Turró, tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament de Begur, va participar en l’esdeveniment “Els reptes del Decenni dels Oceans: una visió des de Catalunya i Barcelona”. Concretament, Turró va representar l’administració pública a la Taula de Cogestió del Baix Empordà, juntament amb altres experts en la matèria. 

El van acompanyar Miquel Martí, Director del Museu de la Pesca de Palamós; Carolina Martí, Doctora en Geografia de la Universitat de Girona; Maria Esteve, Gerent del GACP-Costa Brava; i Lluís Martí, membre de l’Associació Amics de les Formigues.

Aquesta taula rodona és un esdeveniment satèl·lit de la Conferència del Decenni dels Oceans impulsada per la Comissió Oceanogràfica Intergovernamental de la UNESCO, del 8 al 12 d’abril a Barcelona. Celebrada en el marc de la Setmana de la Dècada de l’Oceà té com a objectiu abordar els reptes als quals s’enfronta l’oceà i treballar per construir un nou full de ruta fins al 2030.


Categories: Medi Ambient