Begur participa en la Gala Solidària Escuts Solidaris Contra el Càncer, de Cambrils

10 oct 2023

Gala pels Valents a Cambrils

A l’esdeveniment es va lliurar un taló de 800.000 € per a seguir avançant en la investigació del càncer infantil i es va retre homenatge al grup de begurencs que l’agost passat va impulsar la Festa Solidària Pels Valents

Dissabte passat, 7 d’octubre, Cambrils va acollir la Gala Solidària Escuts Solidaris Contra el Càncer, que organitza la fundació #PelsValents. Un emotiu esdeveniment dedicat a la recaptació de donatius per lluitar contra el Càncer Infantil des de l’Hospital Sant Joan de Déu (SJD) de Barcelona i que va comptar amb la participació de l’alcaldessa de Begur, Maite Selva.

La Gala Solidària #PelsValents de Cambrils va comptar amb actuacions musicals, intervencions per part de familiars i nens i nenes que pateixen la malaltia, projecció de vídeos i parlament tant per part de les persones organitzadores com autoritats. Maite Selva, alcaldessa de Begur, va formar part de la mesa d’autoritats a peu dret, on va atorgar distintius i premis a les associacions, empreses i particular implicats i col·laboradors de l’esdeveniment.

A més, es va lliurar un taló de 800.000 € a l’Hospital Sant Joan de Déu per seguir avançant en la investigació i millora de les instal·lacions del seu centre dedicat al càncer infantil. 

A l’esdeveniment també es va retre homenatge al grup de begurencs que a l’agost van impulsar la Festa Solidària Pels Valents, una cita que va permetre recaptar fins a 7.126 euros destinats al Pediatric Cancer Center Barcelona, de l’Hospital Sant Joan de Déu.


Categories: Societat