Begur porta la Costa Brava  a Puigcerdà i Donostia

09 mar 2018

El municipi de Begur dona a conèixer entre avui i diumenge les seves platges i litoral de la Costa Brava, sense oblidar la cultura, l’oci, la gastronomia i la Fira d’Indians, a Puigcerdà i Donostia. A Puigcerdà, que ha comptat amb la presència de l’alcalde, Joan Loureiro,  i el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Eugeni Pibernat, s’ha fet, com en les 4 edicions anteriors, en col·laboració amb el municipi de Calonge i Sant Antoni. Per la seva banda, a Donostia, es fa a la Fira Sevatur, Salón Internacional de la Evasión y el Turisme, dins el paraigua del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació.

A Puigcerdà, l’acció té lloc al centre de la ciutat, a la plaça Santa Maria, just davant del campanar. A diferència dels darrers anys, la promoció no compta amb la tradicional carpa, sinó amb una caseta de fusta retolada expressament per a l’ocasió. A més, la promoció, que s’allarga al cap de setmana, es complementa amb un escenari, on avui ha actuat el grup Els Cremats i demà dissabte, Port-Bo. A més, avui hi ha hagut una degustació de còctels, i demà, cremat. També hi ha una gran pantalla per mostrar el vídeo promocional que han fet els dos municipis i que usaran en totes les accions conjuntes. La propera sortida conjunta de Begur i Calonge la faran al Mercat del Ram de Vic.

A Donostia, que també és fins diumenge, es fa amb un taulell propi dins l’estand del Patronat, que també aixopluga altres municipis gironins. Pibernat valora molt especialment aquesta fira, que aplega més de 18.000 visitants, especialment del País Basc, Navarra i el sud de França. “No podem oblidar que el País Basc és la segona comunitat de l’Estat en membres de visitants a Begur, per darrere de Madrid i per davant de la Comunitat Valenciana”, ha explicat el regidor.