Begur, present en el X Simposi ATA

10 nov 2022

La immobiliària Cala Marquesa de Begur ha rebut un distintiu com a agència que forma part de l’associació des de fa 25 anys.

Aquest dijous 10 de novembre l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Begur ha estat present a l’Auditori La Mercè de Girona en la desena edició del Simposi de l’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona (ATA).

Durant la trobada s’han debatut els reptes del sector en l’àmbit de la sostenibilitat i el turisme responsable, factors claus per  adaptar-se al context de canvi climàtic i a les noves demandes dels viatgers. I també s’ha analitzat el canviant entorn econòmic al qual s’enfronta el sector.

A més, també cal destacar que en el marc d’aquesta jornada s’ha presentat el primer Segell d’Excel·lència d’Empreses Gestores d’habitatges turístics, un projecte que s’està preparant conjuntament amb la Federació Catalana d’Apartaments Turístics (Federatur), la Universitat de Girona i la Generalitat i que es considera clau per avançar en la professionalització i en la millora de la qualitat del sector.

Finalment, durant el X Simposi de l’ATA la immobiliària Cala Marquesa de Begur ha rebut un distintiu com a agència que forma part de l’associació des de fa 25 anys.


Categories: Promocio Economica