Begur, protagonista de la nova mini sèrie d’Esport3 “Gent de Mar”

05 jul 2022

El 18 de juliol, a les 22.25 h, s’emetrà el capítol 3 d’aquest programa i que transcorre pel nostre municipi.

El canal Esport 3 emetrà per primera vegada aquest estiu una mini sèrie titulada “Gent de Mar”, un programa que consta de cinc episodis d’una durada cadascun de 30 minuts i que ha estat produït per Esport Global, amb guió i idea original de Marc Collado i de Rai Puig. Aquesta sèrie, a més, també compta amb el suport de l’Ajuntament de Begur.

I és que el nostre municipi, precisament, és un dels protagonistes d’aquest programa que segueix el viatge en caiac de mar per tota la Costa Brava de l’aventurer Rai Puig, conegut per les seves expedicions en caiac arreu del món. En Rai ha recorregut el litoral català que hi ha entre Portbou fins a Blanes, seguint una vida nòmada i vivint multitud d’experiències; i tot plegat, ha quedat immortalitzat amb l’equip de gravació professional que el seguia en tot moment.

Pel camí anirà trobant-se, “espontàniament”, personatges que tenen alguna vinculació amb el mar, i ha establert un petita conversa amb cada un d’ells. Ha entrevistat més de 45 persones de tot tipus com pescadors, biòlegs, navegants, historiadors, esportistes, artistes, naturalistes… Gent, de totes les edats, molt interessant i molt amena. Tot això, intercalant-ho amb imatges espectaculars d’una meravellosa i salvatge Costa Brava fora de la temporada estiuenca.

En el cas de Begur, el programa passarà per la nostra costa en el seu tercer episodi, titulat “Del Montgrí al Cap de Begur” i que s’emetrà el dilluns 18 de juliol a les 22.25 h al canal Esport 3 (també es podrà recuperar l’episodi a posteriori a TV3 a la carta).

El pla d’emissió és el següent:

. 4 de juliol (22.25 h), capítol 1: “La Mar d’Amunt, la Costa Brava Nord” (Portbou, Colera, Llançà i Port de la Selva).

. 11 de juliol (22.25 h), capítol 2: “Del Cap de Creus al Golf de Roses” (Roses, Sant Pere Pescador i Castelló d’Empúries).

. 18 de juliol (22.25 h), capítol 3: “Del Montgrí al Cap de Begur” (L’Escala, l’Estartit, Pals i Begur).

. 25 de juliol (22.25 h), capítol 4: “La Costa Brava Central” (Calella de Palafrugell, Palamós i Platja d’Aro).

1 d’agost (22.25 h), capítol 5: “La Costa Brava Sud” (Sant Feliu de Guíxols, Tossa de Mar, Lloret de Mar i Blanes).


Categories: Turisme