Begur reconeix als seus esportistes i equips en la Festa de l’Esport de la FEB

01 jul 2022

L’Ajuntament felicita a la Fundació Esportiva Begur per l’èxit de la vetllada i a tots els esportistes i equips que van ser presents i reconeguts durant la celebració.

L’esport begurenc va viure ahir dijous 30 de juny una de les cites més esperades del curs i que serveix com a acte de cloenda a la temporada 2021-2022 de la Fundació Esportiva Begur. Es tracta de la Festa de l’Esport 2022, que va reunir al Parc de l’Arbreda a nombrosos jugadors, tècnics, equips i membres de la FEB i del teixit esportiu local en una vetllada molt especial.

La cita estava organitzada per l’entitat begurenca i per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Begur i va consistir en un sopar popular i en l’entrega dels premis de l’esport 2022.

En definitiva, un acte de cloenda de la temporada esportiva de les seccions de bàsquet i futbol de la FEB i també un moment de reconeixement anual a aquells i aquelles esportistes locals i/o persones vinculades a l’esport del municipi que han destacat esportivament per la seva conducta directament relacionada amb el joc net, els valors de l’esport i la representació i promoció del municipi de Begur a nivell local o arreu del territori.

Jordi Carreras, regidor d’Esports, destaca que “enrere deixem una temporada esportiva que ha estat la de la represa de la normalitat i que, com hem vist durant aquest acte, ens deixa molts i molts moments, lliçons i experiències plenes de valors i ensenyances que de ben segur seran de molta utilitat per a tots els joves esportistes del poble”.

Així, durant la cerimònia es van repartir  un total de cinc premis:

. Premi valors (bàsquet i futbol): atorgat a una persona o equip que hagi protagonitzat un moment relacionat amb el joc net o amb la transmissió dels valors que representa la Fundació Esportiva Begur. Enguany els premiats han estat Júlia Moya, Abril Dolz, Ainhoa Garcia, Sira Martin, Ariadna Lago, Paula Ruiz, Blanca Piferrer , Claudia Parra, Estela Jabalera, Narcís Torras, Aleix Carreras, Leonard de Blonay, Stefan Mihaila, Oscar Mora, Nil Criado, Gonzalo Sabater, Yousef Kmiha, Marc Pagès, Nico Martín, Albert Rechas i Pere Pujol.

. Premi Castell de Begur: reconeixement a una persona, entitat, associació, equip que hagi destacat en alguna prova esportiva durant el darrer any. Enguany la premiada ha estat Georgina “Gio” Carreras Caner.

. Premi joc en equip: reconeixement a una persona, entitat o agrupació externa a la FEB que gràcies a la seva labor hagi col·laborat en l’organització, promoció o execució de l’esport al municipi. Enguany la premiada ha estat Dolores Delgado Sánchez.

. Premi d’honor: reconeixement a una persona que, per la seva trajectòria, hagi promocionat l’esport i el municipi de Begur. Enguany el premiat ha estat Enric Tarrés Neras.


Categories: Esports