Begur reforça la seguretat de la vila per a l’estiu

17 mai 2024

Junta Local Seguretat

La Junta Local de Seguretat s’ha reunit per dissenyar operatius especials i plans de seguretat per les festes i les zones turístiques del municipi.

Aquest dilluns, 13 de maig, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Begur va acollir la Junta Local de Seguretat, amb la presència d’autoritats i representants dels diferents cossos de seguretat. 

La sessió va ser presidida per l’alcaldessa de Begur, Maite Selva, i va comptar amb la participació del director dels Serveis Territorials d’Interior de Girona, Eduard Adrobau; el regidor de Seguretat Ciutadana i segon tinent d’alcalde, Rafael Criado; la comissaria en cap de la Regió Policial de Girona, Sílvia Catà; el cap de l’Àrea Bàsica Policial de la Bisbal, Martí Pons; el capità de la 3a companyia de la Guàrdia Civil de Palamós, Ricardo Gómez; el sotsinspector en cap de la Policia Local de Begur, Antonio Martínez, i el caporal de la Policia Local de Begur, Juanma Pérez.

Durant la reunió, es va valorar la situació actual de la seguretat al municipi de Begur i els serveis realitzats per la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. Es van valorar diversos temes clau, com la confecció d’operatius especials amb motiu d’activitats i festes, incloent-hi la Fira d’Indians. A més, es va tractar la creació i planificació d’estratègies operatives per l’estiu, centrades en les zones de platges, urbanitzacions i altres activitats turístiques, moment en el qual la població del municipi experimenta un increment significatiu per l’afluència de persones visitants. 


Categories: Policia Local